سخنرانی دکتر علیرضا زالی
ثبت توسعه تختهای بیمارستانهای دماوند در سند درمانی کشور
سیمای سلامت دماوند تغییر خواهد کرد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی خبر داد؛
ثبت توسعه تختهای بیمارستانهای دماوند در سند درمانی کشور/ اجرای 10 پروژه بهداشتی در دماوند/ سیمای سلامت دماوند تغییر خواهد کرد
علیرضا زالی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار کرد: بعد از سفر رئیس جمهور به دماوند و موضوعاتی که توسط فرماندار در جلسه شورای اداری مطرح شد، توجه ویژهای به بحث ارتقا و اعتلای حوزه بهداشت و درمان این شهرستان صورت گرفت که تحقق مصوبات نیازمند پیگیریهای لازم است.
وی افزود: طی روزهای گذشته، مکاتبات لازم را با هیأت امنای ارزی و معاونت درمان وزارت بهداشت انجام دادیم و با تلاش و پیگیریهای دانشگاه علوم پزشکی و مسئولان شهرستان دماوند انجام شده، بحث توسعه تختهای بیمارستان سوم شعبان و حضرت فاطمه (س) جهت تخصیص اعتبارات در سند درمان کشور ثبت شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: همچنین مکاتبات لازم از طریق معاونت منابع توسعه با بخش تحول نیروی انسانی انجام شد که ساختار تشکیلاتی جدید سوم شعبان و حضرت فاطمه (س) دماوند مد نظر قرار گیرد و در برنامه استخدامیهای اخیر سعی کردهایم که سهمی به دماوند تخصیص دهیم.
زالی تصریح کرد: 10 پروژه بهداشتی در شهرستان دماوند در حال انجام است که بحث تخصیص اعتبارات آن در وزارت بهداشت پیگیری میشود که با تحقق اجرای این پروژهها و طرح توسعه بیمارستانها سیمای سلامت دماوند تغییر خواهد کرد.
زیرساختهای بهداشتی و درمانی دماوند باید تغییر کند/ میزان متعهدانه مشارکت خیرین دماوند به عنوان الگوی برتر معرفی شود
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: ویژگیهای دماوند به گونهای است که شرایط فعلی بهداشت و درمان و زیرساخت موجود، میطلبد تا تغییر کند.
علیرضا زالی افزود: دماوند علاوه بر جمعیت رسمی که ساکن هستند، بخشی بسیار مهم غیرساکن دارد و آن جمعیت شناوری است در این شهرستان حضور پیدا میکنند و طبیعتاً این جمعیت دریافتکنندگان خدمات بهداشت و درمانی هستند که در سرانه جمعیتی گنجانده نشدهاند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: حق مردم شریف و شهیدپرور دماوند به مراتب بالاتر از آن چیزی است که تاکنون شاهد بودهایم؛ یک ظرفیت استثنایی و بی بدیل در این شهرستان وجود دارد و آن خیرینی هستند که مشارکت جانانهای طی سالهای اخیر داشتهاند و همگامان دلسوزانه همیشگی حوزه بهداشت و درمان بودهاند.
وی بیان کرد: اعنتای به سرمایه گرانقدر خیری در دماوند مثالزدنی بوده و بسیاری از پروژههای درمانی و بهداشتی مزین به نام خیرین گرانقدر است و برخی از خیرین چهرههای ملی ارزشمند هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: باید شرایط مناسب مشارکت خیرین را فراهم کنیم و هیچ پروژه بهداشتی و درمانی در دماوند قابلیت تحقق ندارد، مگر اینکه میزان تسهیلگری خیرین را فراهم سازیم.
زالی اضافه کرد: در استان تهران این میزان متعهدانه مشارکت مردمی و خیرین را کمتر سراغ داریم و باید تجربه برتر در دماوند به عنوان الگو در کشور معرفی و ثبت شود.
دستور رئیس دانشگاه علوم پزشکی برای تسریع در پروژههای سلامت مسکن مهر دماوند/ زالی: هدف بیمارستان زنجیرهای اشتراکگذاری همگرایانه ظرفیتهاست
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار کرد: مدتی است که دنیا به سمت تجربه بیمارستانهای زنجیرهای رفته است؛ مفهوم این همراه با حفظ شخصیت هر بیمارستانی است و به معنای تهدید و تعطیلی بیمارستانها نیست.
زالی افزود: هدف از بیمارستانهای زنجیرهای این است که مجموعه ظرفیتها اعم از نیروی انسانی، تخصصها و زیرساختها در یک فضای همگرایانه به اشتراک گذاشته شود.
وی گفت: طی دو سال قبل در بخشی از غرب استان تهران این تجربه با دستاوردهای خوبی همراه بوده و در هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی برای ادامه تحقق این برنامه همگرایانه درمانی به دماوند رسیدیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: حتماً در مابقی شهرستانهای استان تهران نیز همچون ورامین و پاکدشت طرح بیمارستانهای زنجیرهای اجرا خواهد شد و پایلوت و مقدمات اجرای این طرح را از شهرستان دماوند آغاز کردیم، چراکه ظرفیت اجرایی در این شهرستان وجود دارد.
زالی بیان کرد: به صورت سرزده از پروژههای مسکن مهر بازدید کردیم و رضایتمندی لازم وجود نداشت که قرار شد تا تذکرات لازم به پیمانکار پروژهها داده شود.
وی ادامه داد: باید با تلاشهای انجام شده، عقب ماندگیهای پیمانکار پروژه که باعث نگرانی شده بود، جبران شود و پروژهها شتاب بگیرد؛ از رئیس جدید شبکه بهداشت میخواهیم که به صورت میدانی در پروژههای بهداشتی مسکن مهر حضور پیدا کند و نظارت داشته باشد.
نظر